Naujienų archyvas

Kviečiame į tarptautinę konferenciją "Active training and aging"

Jau greitai, rugsėjo 29-30 dieną kviečiame klasterio narius ir kitus suinteresuotus asmenis dalyvauti sveikatingumo klasterio iVita organizuojamoje tarptautinėje konferencijoje "Active training and aging", kuri įvyks Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo”, adresu: Laisvės pr. 5, Vilnius.

TARPTAUTINĖ SPORTO IR SVEIKATINGUMO KONFERENCIJA  „ACTIVE TRAINING AND AGING“ – motyvuojančių, sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą, sporto inovacijas skatinančių pranešimų konferencija.

Žymus sportininkai, treneriai, sporto ir sveikos gyvensenos specialistai, mokslininkai dalinsis patirtimi.

Šių metų  „Active Training and Aging“ konferencja apims keturias labai svarbias temas:

sporto technologijas ir atradimus, fizinio aktyvo, atsipalaidavmo ir sociumo temas.

Konferencijoje bus ir pranešimai apie tai, kodėl reikia treniruoti ne raumenis, o judesius, ar gali sveika gyvensena ir kūno tobulinimas tapti sveikatos sutrikimu. Konferencijoje planuojamos ir panelinės diskusijos, užsienio svečiai – pranėšėjai – pasidalins geraja praktika, papasakos ir pademonstruos išmanių sprendimų įrankius, priemones.

Daugiau informacijos apie renginį: čia.

Dėl registracijos į konferenciją ir kvietimų kreiptis el.paštu: diana@defuturo.lt

 

Sveikatingumo klasteris "iVita" 2017 m. vasario 1 d. - 2019 m. sausio 31 d. vykdo projektą "iVita žinomumo ir tinklų plėtra (InterGates)" Nr.01.2.1-LVPA-K-833-01-0001 pagal 2014-2020 m. Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 1 prioriteto „Mokslinių tyrimų, eksperimentinės plėtros ir inovacijų skatinimas“ įgyvendinimo priemonę Nr. 01.2.1-LVPA-K-833 „Inoklaster LT“.

Projekto tikslas - skatinti sveikatingumo klasterio "iVita" narių bendradarbiavimą, vykdant mokslinių tyrimų, eksperimentinės plėtros ir inovacijų veiklas.

Projektas finansuojamas iš Europos regioninės plėtros fondo.