Naujienų archyvas

Sveikatos technologijų klasteris iVita keičia įvaizdį

Išsiskirti iš daugybės kitų įmonių padeda ne tik teikiama paslauga, jos išskirtinės savybės ar užtarnauta reputacija, tačiau ir įmonės logotipas. Logotipo esmė yra įkūnyti kompanijos dvasią, išskirti ją iš konkurentų tarpo, būti lengvai suvokiamu ir atpažįstamu, bei lengvai pritaikomu visuose media kanaluose. 

Sveikatos technologijų klasteris iVita keičia logotipą. Susipažinkite su nauju logotipu, kuris reprezentuos klasterį:

 

Pavadineme esantis "i-" priešdėlis, naudojamas techniniams terminams, reiškiantis internetą ar informaciją. "Vita" reikšmė (iš lotynų kalbos) yra gyvastis, gyvybė, gyvenimas.

Spalvų simbolika:

Mėlyna ir žalia - išsaugotos iš senojo logotipo, pilka-naujai logotipą papildanti spalva. Visos šios spalvos harmonizuojančios, jų derinys sukelia tvarkos, pasitikėjimo jausmą.

Spalvų simbolika

Mėlyna spalva yra siejama su profesionalumu ir skatina žmonių pasitikėjimą bei saugumą, kuria stabilumo, ramybės įspūdį.  Tai tikslo siekiančių, pasitikinčių, savo nuomonę turinčių ir ją ginančių žmonių spalva. Mėlyna teigiamai veikia nervų sistemą.

Žalia spalva – tai sveiko gyvenimo būdo, harmoningo pasaulio, ekologijos, gyvybingos ramybės simbolis. Ši spalva veikia atpalaiduojančiai, gaivinančiai ir suteikia pasitikėjimo, asocijuojasi su sveikata.  

Pilka siejama su draugiškumu, ramybe, stabilumu, realizmu ir sveiku protu. 

Nauju logotipu siekiame būti atpažinti, įsimintini ir išskirtiniai.