Naujienų archyvas

Vebinaras apie galutinius pirmojo Europos lygmens nacionalinių investicijų į naujovių diegimą ir politikos pagrindų rezultatus

Norite sužinoti, kiek jūsų šalies viešasis sektorius investuoja į naujoviškų sprendimų priėmimą, palyginti su kitomis šalimis, ir į kuriuos sektorius jie investuoja daugiausiai? Norite sužinoti, ar jūsų šalis jau turi veiksmų planą, tikslą, finansines paskatas ir kompetencijų centrą, skirtą skatinti pirkimus naujovių srityje?
 
Nepamirškite spalio 12 d. rezervuoti datos seminarui, kuriame bus pristatyti galutiniai nacionalinių investicijų į inovacijas ir politikos krypčių palyginimo Europoje rezultatai ir politikos pagrindai. Spalio 12 d. Europos Komisija organizuoja paskutinį SMART 2016/0040 tyrimo seminarą, kuriame buvo nustatytos nacionalinės politikos struktūros, skirtos skatinti inovacijų pirkimus ir išlaidas naujoviškų sprendimų viešiesiems pirkimams 30 Europos šalių (27 ES valstybės narės, JK, Norvegija ir Šveicarija). Seminaras bus organizuojamas online formatu.
 
 
Sveikatos technologijų klasteris iVita su tarptautiniais partneriais vykdo ERASMUS+ projektą "Inovacijų skatinimas Europos buveinių ir e. sveikatos sektoriuose, vykdant inovatyvių sprendimų viešuosius pirkimus, siekiant padidinti Europos MVĮ konkurencingumą (angl. Fostering the innovation in the European habitat and e-health sectors through the Public Procurement of Innovative solutions to improve the European SMEs competitiveness (HaePPI))", kurio tikslas sukurti naujas mokymų priemones(vadovą), skirtas mažoms ir vidutinėms įmonėms skatinti ir padėti dalyvauti inovatyvių sprendimų viešuosiuose pirkimuse. Daugiau informacijos apie projekto rezultatus galite sekti internetinėje svetainėje.
 
Išsamią informaciją apie vebinarą ir informaciją apie tyrimą galite rasti čia.